Ev.#9 – 440€ / SHORTSTACK PRO

Ev.#9 – 440€ / Shortstack PRO

Day 1:  Sabato 3 Marzo | Start Time: 16:00 | Starting Stack: 10,000 | Registrazioni aperte dalle ore 14:00 | Late Registration: Level 8
Buy-In Breakdown: Entry – €440 | Entry Cost – €400 | Entry Fee – €40
Freezeout.  We reserve the right to change, amend or alter any portion of the above schedule.  All tournaments will have 3% of the tournament prize pool withheld to cover the costs of floor staff and dealers.   All tournaments may have their structure adjusted (including but not limited to) levels, level length and days added or subtracted at Tournament Directors discretion.

Per Registrarti:

CLIKKA QUI

EVENTO 9  WSOP CIRCUIT ITALY
Buy In 440€ – Shortstack Pro
Stack 10.000 – Freezeout / Late Reg. LIV 8
DAY 1
ROUNDS TIME / LATE SMALL BIG ANTE LEVEL
1 16:00 25 50   60 MIN
2 17:00 50 100   60 MIN
  18:00 BREAK 15 MIN  
3 18:15 75 150   60 MIN
4 19:15 100 200   60 MIN
  20:15 BREAK 60 MIN
5 21:15 150 300   60 MIN
6 22:15 150 300 25 60 MIN
  23:15 BREAK 15 MIN  
7 23:30 200 400 50 60 MIN
8 00:30 300 600 50 60 MIN
9 01:30 400 800 100 60 MIN
02:30 FINE DAY 1
DAY 2
ROUNDS TIME SMALL BIG ANTE LEVEL
9 14:30 500 1000 100 60 MIN
10 15:30 600 1200 100 60 MIN
  16:30 BREAK 15 MIN  
11 16:45 800 1600 200 60 MIN
12 17:45 1000 2000 200 60 MIN
  18:45 BREAK 15 MIN  
13 19:00 1200 2400 200 60 MIN
14 20:00 1500 3000 300 60 MIN
  21:00 BREAK 60 MIN
20 22:00 2000 4000 400 60 MIN
21 23:00 2500 5000 500 60 MIN
  00:00 BREAK 15 MIN  
22 00:15 3000 6000 500 60 MIN
23 01:15 4000 8000 1000 60 MIN
  02:15 FINE DAY 2
DAY 3
ROUNDS TIME SMALL BIG ANTE LEVEL
24 15:00 5000 10000 1000 60 MIN
25 16:00 6000 12000 1000 60 MIN
17:00 BREAK 15 MIN  
25 17:15 8000 16000 2000 60 MIN
26 18:15 10000 20000 2000 60 MIN
19:15 BREAK 15 MIN  
27 19:30 12000 24000 2000 60 MIN
  20:30 BREAK 60 MIN
27 21:30 15000 30000 3000 60 MIN
28 22:30 20000 40000 4000 60 MIN
23:30 BREAK 15 MIN  
28 23:45 25000 50000 5000 60 MIN
29 00:45 30000 60000 5000 60 MIN
30 01:45 40000 80000 10000 60 MIN
FINE DAY 3