Ev.#3 – 200€ / 30.000€ GRT

Ev.#3 – 200€ / 30.000€ GRT

Day 1:  Sabato 24 Febbraio | Start Time: 20:00 | Starting Stack: 30,000 | Registrazioni aperte dalle ore 16:00 | Late Registration: Level 8
Buy-In Breakdown: Entry – €200 | Entry Cost – €170 | Entry Fee – €30
1 RE Entry.  We reserve the right to change, amend or alter any portion of the above schedule.  All tournaments will have 3% of the tournament prize pool withheld to cover the costs of floor staff and dealers.   All tournaments may have their structure adjusted (including but not limited to) levels, level length and days added or subtracted at Tournament Directors discretion.
Per Registrarti:
EVENTO 3 WSOP CIRCUIT ITALY
Buy In 200€ – 30.000€ GRT
Stack 30.000 – 1 Re / Late Reg. LIV 8
DAY 1
ROUNDS TIME / LATE SMALL BIG ANTE LEVEL
1 20:00 50 100   30 MIN
2 20:30 75 150   30 MIN
3 21:00 100 200   30 MIN
4 21:30 150 300   30 MIN
22:00 BREAK 15 MIN  
5 22:15 200 400 50 30 MIN
6 22:45 300 600 50 30 MIN
7 23:15 400 800 100 30 MIN
8 23:45 500 1000 100 30 MIN
  00:15 BREAK 15 MIN  
9 00:30 600 1200 100 30 MIN
10 01:00 800 1600 200 30 MIN
11 01:30 1000 2000 200 30 MIN
12 02:00 1200 2400 200 30 MIN
02:30 FINE DAY 1
DAY 2
ROUNDS TIME SMALL BIG ANTE LEVEL
13 15:00 1500 3000 300 30 MIN
14 15:30 2000 4000 400 30 MIN
15 16:00 2500 5000 500 30 MIN
16 16:30 3000 6000 500 30 MIN
17:00 BREAK 15 MIN  
17 17:15 4000 8000 1000 30 MIN
18 17:45 5000 10000 1000 30 MIN
19 18:15 6000 12000 1000 30 MIN
20 18:45 8000 16000 2000 30 MIN
  19:15 BREAK 15 MIN  
21 19:30 10000 20000 2000 30 MIN
22 20:00 15000 30000 3000 30 MIN
20:30 BREAK 60 MIN
23 21:30 20000 40000 4000 30 MIN
24 22:00 25000 50000 5000 30 MIN
25 22:30 30000 60000 5000 30 MIN
26 23:00 40000 80000 10000 30 MIN
23:30 BREAK 15 MIN  
27 23:45 50000 100000 10000 30 MIN
28 00:15 60000 120000 10000 30 MIN
29 00:45 80000 160000 20000 30 MIN
30 01:15 100000 200000 20000 30 MIN
31 01:45 150000 300000 30000 30 MIN
31 02:15 200000 400000 40000 30 MIN
    FINE DAY 2