Ev.#2 – 440€ / SHORTSTACK PRO

Ev.#2 – 440€ / Shortstack PRO

Day 1:  Sabato 24 Febbraio | Start Time: 18:00 | Starting Stack: 15,000 | Registrazioni aperte dalle ore 14:00 | Late Registration: Level 6
Buy-In Breakdown: Entry – €440 | Entry Cost – €400 | Entry Fee – €40
Freezeout.  We reserve the right to change, amend or alter any portion of the above schedule.  All tournaments will have 3% of the tournament prize pool withheld to cover the costs of floor staff and dealers.   All tournaments may have their structure adjusted (including but not limited to) levels, level length and days added or subtracted at Tournament Directors discretion.
Per registrarti:
EVENTO 2 WSOP CIRCUIT ITALY
Buy In 440€ – Shortstack Pro
Stack 15.000 – Freezeout / Late Reg. LIV 8
DAY 1
ROUNDS TIME / LATE SMALL BIG ANTE LEVEL
1 18:00 50 100   60 MIN
2 19:00 75 150   60 MIN
  20:00 BREAK 60 MIN
3 21:00 100 200   60 MIN
4 22:00 150 300   60 MIN
  23:00 BREAK 15 MIN  
5 23:15 150 300 25 60 MIN
6 00:15 200 400 50 60 MIN
7 01:15 300 600 50 60 MIN
  02:15 FINE DAY 1
DAY 2
ROUNDS TIME SMALL BIG ANTE LEVEL
8 14:15 400 800 100 60 MIN
9 15:15 500 1000 100 60 MIN
16:15 BREAK 15 MIN
10 16:30 600 1200 100 60 MIN
11 17:30 800 1600 200 60 MIN
18:30 BREAK 15 MIN
12 18:45 1000 2000 200 60 MIN
13 19:45 1200 2400 200 60 MIN
  20:45 BREAK 60 MIN
14 21:45 1500 3000 300 60 MIN
20 22:45 2000 4000 400 60 MIN
23:45 BREAK 15 MIN  
21 00:00 2500 5000 500 60 MIN
22 01:00 3000 6000 500 60 MIN
02:00 FINE DAY 2
DAY 3
ROUNDS TIME SMALL BIG ANTE LEVEL
23 14:30 4000 8000 1000 60 MIN
24 15:30 5000 10000 1000 60 MIN
16:30 BREAK 15 MIN
25 16:45 6000 12000 1000 60 MIN
26 17:45 8000 16000 2000 60 MIN
18:45 BREAK 15 MIN
27 19:00 10000 20000 2000 60 MIN
  20:00 BREAK 60 MIN
28 21:00 15000 30000 3000 60 MIN
29 22:00 20000 40000 4000 60 MIN
23:00 BREAK 15 MIN
30 23:15 25000 50000 5000 60 MIN
31 00:15 30000 60000 5000 60 MIN
01:15 BREAK 15 MIN
30 02:15 40000 80000 10000 60 MIN
31 03:15 50000 100000 10000 60 MIN
FINE DAY 3